Wat doe ik

In 2007 begonnen als medium, werkend via de pendel, maar ben al snel verder gegroeid en mocht al snel als spiritueel medium verder werken. Dus ik krijg mijn boodschappen rechtstreeks, zonder hulpmiddelen of andere voorwerpen, vanuit de kosmos door.

Het kan zijn dat u de antwoorden als negatief kan ervaren, maar het zijn wel de antwoorden die ik u moet doorgeven. Veelal begin ik een consult en achteraf zijn uw vragen automatisch beantwoord. Vragen stéllen mag zeker! U mag altijd iemand meenemen of het gesprek opnemen.

Ook kan ik met mijn handen pijn verzachten door u kracht te geven of de pijn te verlichten. Vaak kan ik zeggen wat er in uw lichaam of geest mankeert en geef ik aan wat ik denk wat er aan te doen is. Veelal worden mijn bevindingen aan de reguliere medische hulp doorgegeven.

Ik adviseer te allen tijde de reguliere geneeskunst te raadplegen! Wij zijn namelijk geen genezers, maar kunnen vaak de pijn verzachten.

Ook kan ik zeggen of, en welke, paranormale vermogens iemand heeft waarbij ik desgevraagd een begeleidende rol kan spelen. Hierbij kan ik steun bieden om iemand op weg te helpen.

Let wel:Ik geef door wat ikzelf doorkrijg, dus dat kunnen harde uitspraken zijn. Echter, wat niet gezegd MAG worden zal ik ook niet doorkrijgen!

Consulten

Hoe gaat een consult bij mij te werk?

Normaal gesproken begin ik met het consult, maar kunt u altijd vragen stellen. Ik ben spiritueel medium en krijg dan ook mijn boodschappen "door" via de kosmos. Daarom heb ik geen voorwerpen nodig, maar ik werk er wel graag mee.

Ik haal géén informatie vanuit social media die u online heeft staan! Mijn uitspraken zijn gebaseerd op wat ik doorkrijg en niet over wat ik van iemand online heb gevonden. U kunt meenemen wie of wat u wil en ook mag u het gesprek noteren en/of opnemen, maar van dat laatste wil ik wel op vóóraf op de hoogte worden gebracht. Het is voor mij geen probleem, maar het is niet netjes als het stiekem wordt gedaan!

Parkeer uw auto op de grote parkeerplaats tegenover mijn praktijk en niet op mijn oprit s.v.p.

Wat zijn de kosten?

Een consult bij mij kost € 45,- per uur en ik werk alleen volgens afspraak. Inplannen gaat volgens de knop rechtsboven op deze pagina "afspraak maken". Alleen de data die in de planner vermeld staan zijn nog vrij! Wilt u een telefonisch consult, geef dat dan als optie aan bij de planner. Een afspraak staat pas als u van mij een bevestiging heb gekregen.

Binnenkort zal de locatie van mijn praktijk veranderen en wel naar Parallelweg Zuiid 11 te Hulsberg. De definitieve datum zal ik tegen die tijd bekend maken.

Pinnen en verstrekken van factuur is mogelijk!

Speciaal voor mensen die in het buitenland wonen

Speciaal voor mensen die in het buitenland wonen en een consult willen hebben, heb ik een PayPal account aangemaakt om een betaling via PayPal te kunnen voldoen!

Woont u in het buitenland, neem dan eerst contact met mij op en betaal bijvoorbeeld via PayPal. Als het bedrag op mijn rekening staat maken we samen een afspraak. Het consult kan dan o.a. via Skype, WeChat of mijn vaste telefoonlijn plaatsvinden.

Overige

Daar ik bezig ben met het schrijven van een boek over mijn leven, hoe ik er achter kwam dat ik paranormaal begaafd ben, over de ins en de outs van het pendelen en mijn verdere ontwikkeling hiermee, kunt u eventuele vragen of opmerkingen die u graag in het boek beantwoord zou zien, via het contactformulier indienen.

Groepsavonden

Ook geef ik regelmatig groepsavonden bij particulieren thuis of bij verenigingen.

Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met mij op.

Meer informatie, afspraak maken?

Wilt u meer informatie over wat ik als spiritueel medium doe? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of maak nu meteen online een afspraak.

  e-mail mij    AFSPRAAK MAKEN

Volg mij ook op social media


Meer informatie?

Telefoongesprekken zonder nummerweergave neem ik niet aan!

Ben ik even niet bereikbaar? Spreek dan mijn voicemail in en ik bel u terug.