Wat ik doe

In 2006 begonnen als medium, werkend via de pendel, verder gegroeid en ik mocht al snel als spiritueel medium verder werken. Als spiritueel medium krijg je je boodschappen rechtstreeks vanuit de kosmos door, dus zonder begeleider vanuit de kosmos, en zonder dat je iets nodig hebt bijv. kaarten, glazen bol, wichelroede of een pendel.

Het kan zijn dat mijn uitspraken als hard of negatief overkomen, maar dat is wel wat ik moet doorgeven. Veelal begin ik een consult en achteraf zijn de vragen automatisch beantwoord. Vragen stéllen mag zeker! U mag altijd iemand meenemen en/of het gesprek opnemen.

Ook kan ik met mijn handen werken door kracht te geven of de pijn te verlichten. Vaak kan ik zeggen wat er in lichaam of geest mankeert en geef ik aan wat ik denk wat er aan te doen is. Veelal worden mijn bevindingen aan de reguliere medische hulp doorgegeven.

Ik adviseer te allen tijde de reguliere geneeskunst te raadplegen! Wij als paranormaal therapeuten zijn namelijk geen genezers, maar kunnen wel vaak de pijn verzachten of aangeven waar de oorzaak van iets ligt.

Ook kan ik zeggen of, en welke, paranormale vermogens iemand heeft waarbij ik desgevraagd een begeleidende rol kan spelen. Hierbij kan ik steun bieden om iemand op weg te helpen.

Let wel: Ik geef door wat ik doorkrijg en dat kunnen harde maar duidelijke uitspraken zijn. Echter, wat niet gezegd MAG worden zal ik ook niet doorkrijgen!Consulten

Hoe gaat een consult bij mij te werk?

Het consult is bij mij in de praktijk, maar kan ook via de telefoon, mail, app of dergelijke. Geef dat dan aan tijdens het maken van de afspraak online.

Normaal gesproken begin ik met het consult, maar vragen stellen kan altijd. Ik ben spiritueel medium en krijg dan ook mijn boodschappen door via de kosmos. Ik heb geen voorwerpen nodig, maar ik werk er wel graag mee.

Ik haal géén informatie vanuit sociale media! Mijn uitspraken zijn gebaseerd op wat ik doorkrijg en niet over wat ik online of anderszins heb gevonden. U kunt meenemen wie of wat u wil en ook mag u het gesprek noteren en/of opnemen, maar van dat laatste wil ik wel op vóóraf op de hoogte worden gebracht. Het is voor mij geen probleem, maar het is niet netjes als het stiekem wordt gedaan!s.v.p. NIET op de oprit parkeren. Parkeer de auto gedeeltelijk op het trottoir!!


Wat zijn de kosten?

Een consult bij mij kost € 50,- per uur en ik werk alleen volgens afspraak. Inplannen gaat volgens de button "afspraak maken" op deze pagina. Aanmelden gaat met je eigen mailadres en een eigen wachtwoord. Kijk vervolgens waar "afspraak mogelijk" staat en alleen deze tijdstippen zijn vrij!

Ga dus niet ZELF een tijdstip invullen want alleen wat er in de agenda open staat is mogelijk!!!!

Het consult vindt plaats bij mij in de praktijk, maar wil je een telefonisch consult, geef dan "Ja" aan in het betreffende vak. Het is dan wel zo dat jij mij belt en niet andersom! Beeldbellen hoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

De planner gaat voor de komende vier weken en staan er op dit moment geen tijden voor je bij, kijk dan het volgende weekend weer want elk weekend vul ik de agenda met één week aan. Je kunt ook contact met me opnemen.

Een afspraak staat pas als ik een bevestiging heb gestuurd. Duurt dat te lang, want dat doe ik handmatig, neem dan contact met me op. Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spambox is terecht gekomen.


LET OP

Wil je een MAILconsult neem dan contact met me op!


Pinnen, contant en betaling via tikkie zijn mogelijk. Tevens kan ik een factuur verstrekken!Overige

Ook ben ik bezig met het schrijven van een boek over mijn leven met het paranormale. Hoe ik er achter kwam dat ik paranormaal begaafd ben, over de ins en de outs van het pendelen en mijn verdere ontwikkeling hiermee.

kijk hier voor een artikel over mij in weekblad De Beekdaler,


Groepsavonden

Ook geef ik groepsavonden bij particulieren thuis of bij verenigingen.

Neem contact op voor de voorwaarden voor een groepsavond,


Mijn beurzen

kijk hier voor de data en locaties van mijn spirituele en paranormale beurzen.


Meer informatie, afspraak maken?

Wilt u meer informatie over wat ik als spiritueel medium doe neem dan vrijblijvend contact met mij op of maak nu meteen online een afspraak.

  e-mail mij    AFSPRAAK MAKEN

Volg mij ook op social media


Meer informatie?

Wilt u meer informatie, neem dan contact met me op via een van onderstaande buttons.