Over mij

Mijn naam is Peter Wauben, spiritueel medium en "helper". Ik ben in 2006 en 2007 bekend geworden als deelnemer aan het RTL4-programma Het Zesde Zintuig.


Vanaf mijn jeugd had ik veelvuldig lichamelijke pijn zonder dat daar enige aanwijsbare reden voor was. Het enige dat wel ergens op terug te voeren was, was mijn wekelijks terugkerende migraine. Ik heb daarvoor bijna alle reguliere medische behandelingen geprobeerd tot er geen meer mogelijk was. Er werd me letterlijk gezegd dat ik er maar mee moest leren leven!

Daar ik dat natuurlijk niet accepteerde, ben ik op zoek gegaan naar een geschikte paranormale therapie. Deze heb ik uiteindelijk gevonden bij een therapeut die aan handoplegging / magnetiseren deed. Hij kon me precies vertellen wat er in mijn lichaam aan de hand was en hij heeft dit na enkele sessies en herhalingen kunnen herstellen. Tot op heden heb ik er geen last meer van gehad. Door hem ben ik er achter gekomen dat ik al diverse paranormale vermogens had en ben dat vanaf toen langzamerhand gaan praktiseren.

In een later stadium ben ik erachter gekomen dat ik als medium mag werken en hoe dat tot stand is gekomen zal ik uitvoerig beschrijven in mijn boek, dat binnenkort zal worden uitgebracht.Betekenis AKASHA

Mijn praktijk heet Akasha en dat heeft veel verschillende betekenissen. In mijn situatie betekent dat de bibliotheek in de kosmos waar ik mijn informatie uit haal | raadgever, wijste van de stam of het dorp | het zien van de energie om personen / voorwerpen. Dit laatste gebruik ik om verstoringen bij mensen of voorwerpen te zien.TIP! Houd mijn website, of mijn Facebook-pagina, in de gaten voor méér nieuws!


Meer informatie, afspraak maken?

Wilt u meer informatie over wat ik als spiritueel medium doe neem dan vrijblijvend contact met mij op of maak nu meteen online een afspraak.

  e-mail mij    AFSPRAAK MAKEN

Volg mij ook op social media


Meer informatie?

Wilt u meer informatie, neem dan contact met me op via een van onderstaande buttons.