Algemene voorwaarden HelpendeHandDit zijn de algehele voorwaarden voor deelname als standhouder op een van onze spirituele en paranormale beurzen van HelpendeHand.

Voor een CONSULT-tafel krijgt u 1 tafel en 3 stoelen en als VERKOOP-stand krijgt u ongeveer 4/5 m. Dit is afhankelijk van het formaat tafels dat ter beschikking is en de grootte van de betreffende locatie. Elektriciteit wordt niet extra in rekening gebracht, maar u moet wel zelf voor haspels, verlengsnoeren e.d. zorgen. Let wel dat u goede ducttape gebruikt die niet op de vloer blijft plakken want daar hebben we al moeilijkheden mee/over gehad. Ook dient u zelf voor de aankleding van de tafel te zorgen, met vermelding wie u bent en wat u doet. Dus maak zoveel mogelijk reclame.

De kosten per stand zijn € 30,-

Wat als storend wordt ervaren is té luide muziek die u eventueel aan uw tafel wilt afspelen, timers die aan het eind van een consult afgaan en té indringende wierook of andere geuren. Houdt hier s.v.p. rekening mee want bezoekers en deelnemers hebben zich hieraan gestoord.

Het is ook niet wenselijk om luidruchtig met trommels en klankschalen te werken en zeker niet zonder toestemming ermee door de zaal te lopen!

Daar er een groot aanbod aan deelnemers is, kunnen we niet garanderen dat iedereen aan elke beurs kan deelnemen. Heeft u voorkeur voor een bepaalde beurs of datum, dan wordt daar rekening mee gehouden.

Ongeveer 2 weken voor de eerstvolgende beurs krijgen de deelnemers een bevestigingsmail. Krijg ik daarna nog afmeldingen, dan benader ik deelnemers die reserve staan. Ongeveer 1 week van tevoren krijgt u per mail de factuur die u kunt overboeken, maar ook aan de kassa kunt betalen.

Voor een consult van min. 20-30 min mag u maximaal € 10 - € 15 vragen, dit omdat onze beurzen voor iedereen toegankelijk zijn en blijven.

Met vriendelijke groet,
Peter Wauben

Meer informatie?

  e-mail mij    bel mij

Volg mij ook op social media


Meer informatie?

Wilt u meer informatie, neem dan contact met me op via een van onderstaande buttons.